SALE: 20% korting op TYR schoenen WINKEL NU
Black Friday - Fitness Sale en enorme kortingen op producten!

Black Friday - Fitness Sale en enorme kortingen op producten!

18. 11. 2021 1 min. lezen

Het meest verwachte winkelevenement van het jaar is eindelijk hier! Ben je klaar voor het juiste cardio-shopping? Kies uit speciale aanbiedingen voor sportschoenen, kleding, uitrusting en accessoires. Maak jezelf gelukkig

Uitverkoop fitnesskleding


Functionele en stijlvolle sportkleding kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. In dameskleding vindt u fitnessleggings in de uitverkoop, die u perfect kunt combineren met een sportbeha. Heren kunnen ook genieten van een enorme keuze aan fitnesskleding voor heren van populaire wereldmerken, van shorts tot T-shirts.

Dameskleding     Herenkleding

fitness_clothes

Schoenen voor Exercise


De juiste sportschoenen kunnen wonderen verrichten en ook je outfit voor de sportschool perfect opfleuren. Koop fitnessschoenen voor heren of dames van Nike, adidas, Reebok of Under Armor en train met volle teugen! 

Top4Fitness tip: Wil je een schoen die je ondersteunt bij kracht- en conditietraining?  Kies dan voor de Nike Metcon 7, die alles aankan als het op trainen aankomt.

Damesschoenen     Herenschoenen

fitness_shoes


Accessoires voor training


Alles voor je vooruitgang. Een horloge dat je prestaties bijhoudt. Tassen en rugzakken om alles op één plek te hebben. Sportvoeding die u energie geeft en een goede regeneratie ondersteunt. Kortom, fitnessaccessoires die u tijdens elke training zult waarderen.

Accessoires voor dames     Accessoires voor heren

Inspireer jezelf