SALE: 20% korting op TYR schoenen WINKEL NU

Shop nu. Betaal later via Klarna.

Slimmer betalen met Klarna

We zijn heel blij met onze partner Klarna, want nu kunnen we jou bij het afrekenen nieuwe betaalopties aanbieden. Veilig en eenvoudig ontvang je de spullen die je graag wilt, wannéér je maar wilt.

Zo gaat 't in z'n werk:

Stap 1

Leg je spullen in de winkelwagen en kies "Klarna" bij het afrekenen.

Stap 2

Vul een paar persoonlijke gegevens in en je weet meteen of het door kan gaan.

Stap 3

Van Klarna krijg je een bevestiging en reminders zodra je een termijn moet betalen. Deze ontvang je per e-mail of nog beter - als je deze download - via de Klarna App.

Stap 4

Met één klik rond je al je toekomstige Klarna-aankopen af.

Deel 2: Info over betalingen

Betaal later

Probeer je aankopen thuis uit, en beslis dan wat je wilt houden. Betaal het volledige bedrag binnen 14 (Nederland) / 21 (België) dagen na verzending. Vooruitbetalen? Rente? Kosten? Niet aan de orde als je gewoon op tijd betaalt!

Betaal Nu

Smoooth shoppen met je vertrouwde gegevens voor internetbankieren. Dankzij een onmiddellijke transactiebevestiging wordt je bestelling meteen verwerkt. Simpel en veilig.

Deel 3: Over Klarna

Betaal online of in de App

Bekijk je recente aankopen en betaal via de Klarna App of online.

Google Play App Store

Veilig en betrouwbaar

Met Klarna zit je altijd goed: dat is keurig geregeld in Klarna's kopersbeschermingsbeleid. Je gegevens worden strikt beveiligd: aankopen door onbevoegden worden voorkomen.

Veelgestelde vragen

Op de pagina Veelgestelde Vragen (Nederland: https://www.klarna.com/nl/klantenservice/, België: https://www.klarna.com/be/klantenservice) ontdek je meer over hoe je Klarna kunt inzetten.

Wat is ‘Betaal later’ (achteraf betalen)?

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14/21 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Over Klarna

Klarna is wereldwijd leider op het gebied van smoooth shopping en betalingen. Met Klarna kunnen consumenten nu kopen en later betalen, zodat ze kunnen shoppen waar ze van houden. Het aanbod van Klarna aan consumenten en retailers omvat betalingen, social shopping en persoonlijke financiën. Meer dan 250.000 (web)shops, waaronder H&M, Adidas, ASOS, Omoda, Travelbags, Nike, Mediamarkt en Rituals bieden Klarna's innovatieve winkelervaring online en in de winkel aan. Klarna is de hoogst gewaardeerde private fintech in Europa met een waardering van $ 10,65 miljard en één van de grootste private fintechs wereldwijd. Klarna werd opgericht in 2005, heeft meer dan 3.500 werknemers en is actief in 17 landen.

Nederland: https://www.klarna.com/nl/over-ons/
België: https://www.klarna.com/be/over-ons/